18/02/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 801
  • 0

На ден 15ти и 16ти февруари 2022 година во Прилеп се одржа работилница за јакнење на капацитетите на жени-членки во земјоделски задруги.
❗Целта на оваа работилница беше изготвување на стратешки план на женската работна група при Македонската асоцијација на земјоделски задруги (МАЗЗ).
❗Беа споделени многу искуства и идеи кои ќе допринесат за учеството на жените во земјоделските задруги и соработката помеѓу нив.
Претставник од нашата задруга ” Пчелин рај” беше Ана Барабановска.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *