11/09/2021/Саеми
  • Напишано од admin
  • 1.117
  • 0

Членови на пчеларската задруга Пчелин Рај во сабота, 11 септември 2021 година, учествуваа на меѓународниот саем за пчеларство во Врање. Ова е саем за пчеларство на Југоисточен Балкан со меѓународно учество, со комплексна продажба, изложба, едукативни, промотивни, економски и туристички содржини.

На саемот имаше големо присуство на пчелари и излагачи од Србија, Македонија, Албанија, Грција, Бугарија, Турција и Црна Гора.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *