30/08/2021/Проекти
  • Напишано од admin
  • 990
  • 0

Претставникот на задругата Пчелин рај,  Ѓорги Андонов беше на посета во Грција од европскиот проект  „Подршка на земјоделските задруги“ која го финансира Европската унија.

30 претставници на задруги од Македонија беа на посета во Грција со цел да се види како функционира задругарството во Грција.

Сето тоа е прикажано во емисијата на Аграр која се прикажува на МРТ

Целата емисија може да ја погледнете на следниот линк

Претставникот од нашата задруга е на 20:35 минута.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *