23/07/2021/Проекти
  • Напишано од admin
  • 972
  • 0

Тројца претставници од задругата Пчелин рај беа на обука на тема: Употреба на пестициди и безбедност при работа во земјоделство која се одржи на 23.7.2021 год. во Шато Сопот, Велес.
Обуката беше дел од техничката поддршка наменета за земјоделските задруги во рамки на проектот „Поддршка за развој на земјоделските задруги“.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *