26/07/2021/Новости
  • Напишано од admin
  • 1.017
  • 0
Почитувани пријатели и драги соработници, започнуваме една нова етапа од нашиот пат, па отсега за сите случувања, проекти и новости кои ни се случуваат, ќе може да се информирате на нашите официјални страници на Facebook и Instagram.
А има ли подобар начин за отпочнување на објавите од оваа вест?!
По повод 03 ти јули, Меѓународниот ден на задругите, организиран од ЕУ проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“, нашата Пчеларска Задруга „Пчелин Рај“ донираше пчелни семејства на Атиџе од Медена Земја. Се надеваме дека со оваа скромна донација ќе помогнеме на Атиџе да продолжи со пчеларење, а истовремено ќе поттикнеме мотив и кај другите колеги за донирање, ширење на пчеларството и взаемна соработка помеѓу сите пчелари во земјава
.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *