05/05/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 688
  • 0

Во името на Македонската асоцијација на земјоделски задруги (https://mazz.mk ), потпишување на кодексот на граѓански организации поддржани од Цивика Мобилитас  (https://civicamobilitas.mk ).

Прочитајте повеќе за овој настан  на официјалната страна на Македонската асоцијација на земјоделски задруги.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *