• Напишано од admin
  • 996
  • 0

Ѓорги Андонов од Пчеларската Задруга Пчелин Рај од Струмица учествуваше на обуката која ја организираше Македонската Асоцијација на Земјоделски Задруги (МАЗЗ) за членовите на Управниот одбор и Надзорниот одбор на МАЗЗ на тема Маркетинг во земјоделството. Обуката ја одржи Петар Лазаров од консултантската куќа Македонија Експорт од Скопје. Обуката се одржа во хотел Гранит во Охрид во периодот 29.11.2021-01.12.2021.
Обуката е финасирана од Европска Унија а спроведена од CARE Германија/Луксембург.

Прочитај повеќе на линкот

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *