• Напишано од Ана Барабановска
  • 912
  • 0

Претставници на Пчеларската задруга Пчелин Рај од Струмица на 02.07.2022 год. учествуваа со свои производи на Меѓународниот ден на задруги кој се одржа во с. Мустафино, Свети Николе. Оваа година темата на Меѓународниот ден на задруги беше „Задругите градат подобар свет“.

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *