19/07/2021/Проекти
  • Напишано од admin
  • 971
  • 0

Тројца членови од задругата учествуваа на обука од областа на маркетинг и брендирање која се одржи на 19.7.2021 г. во Шато Сопот, Велес.
Обуката беше дел од техничката поддршка наменета за земјоделските задруги во рамки на проектот „Поддршка за развој на земјоделските задруги“.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *