03/06/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 767
  • 0

Ги освоивме и жирито и публиката 😊
НАЈИНВЕНТИВНА МАСКА
,, Весели печурки” ООУ,,Видое Подгорец”Струмица
МАСКА СО НАЈУБАВА ПОРАКА
,, Пчелин рај” ООУ,, Видое Подгорец” Струмица
Благодарност до организаторот.
#РадовишкиДетскиКарневал

“Кому му пречат пчелите што зујат
та некои луќе везден ги трујат?
Тие што храна ни даруваат здрава
имаат свои барања и права.
Светот мора веднаш да сфати
дека за злото данок ќе плати,
за него брзо ќе дојде крај,
ако го сруши пчелиниот рај“

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *