25/03/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 876
  • 0
Претставници од ПЧЕЛИН РАЈ присуствуваа на настанот кој на 22 март се одржа во  Хотел „Лимак“ – Скопје.
На трибината имаше интересни дискусии за значењето на техологијата во трансформација на некои од традиционално значајни сектори во нашата земја (текстилен, градежен, обновливи извори и земјоделие).
Задничка констатација на сите учесници беше дека живееме во ера на постојани промени. Бизнис пратењето на новите технологии и дигитализацијата се клучни во транзицијата на компаниите на регионално и локално ниво а еден од клучните фактори за раст на бизнисот е нивното прилагодување на новото време.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *