14/07/2022/Новости
  • Напишано од Ана Барабановска
  • 779
  • 0

Претстаници на Пчеларската задруга Пчелин Рај присуствуваа на отварањето на Апи-терапискиот центар “Ристо Алчинов” од Гевгелија.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *